diplomski rad
Antimikrobni učinci ekstrakata vrsta Satureja montana L., S. subspicata Vis., Eryngium alpinum L. i E. amethystinum L. u uvjetima in vitro

Marija Hršak (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Biološki odsjek
Citirajte ovaj rad...

Hršak, M. (2011). Antimikrobni učinci ekstrakata vrsta Satureja montana L., S. subspicata Vis., Eryngium alpinum L. i E. amethystinum L. u uvjetima in vitro (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:176728

Hršak, Marija. "Antimikrobni učinci ekstrakata vrsta Satureja montana L., S. subspicata Vis., Eryngium alpinum L. i E. amethystinum L. u uvjetima in vitro." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:176728

Hršak, Marija. "Antimikrobni učinci ekstrakata vrsta Satureja montana L., S. subspicata Vis., Eryngium alpinum L. i E. amethystinum L. u uvjetima in vitro." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:176728

Hršak, M. (2011). 'Antimikrobni učinci ekstrakata vrsta Satureja montana L., S. subspicata Vis., Eryngium alpinum L. i E. amethystinum L. u uvjetima in vitro', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 27.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:176728

Hršak M. Antimikrobni učinci ekstrakata vrsta Satureja montana L., S. subspicata Vis., Eryngium alpinum L. i E. amethystinum L. u uvjetima in vitro [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2011 [pristupljeno 27.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:176728

M. Hršak, "Antimikrobni učinci ekstrakata vrsta Satureja montana L., S. subspicata Vis., Eryngium alpinum L. i E. amethystinum L. u uvjetima in vitro", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:176728