Usporedba omega-3 i omega-6 masnih kiselina i sastav ukupnih lipida u jegulje (Anguilla anguilla Linnaeus, 1758) i ugora (Conger conger Linnaeus, 1758)
Lukić, I. (2016). Usporedba omega-3 i omega-6 masnih kiselina i sastav ukupnih lipida u jegulje (Anguilla anguilla Linnaeus, 1758) i ugora (Conger conger Linnaeus, 1758) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:916505
Lukić, Ina. "Usporedba omega-3 i omega-6 masnih kiselina i sastav ukupnih lipida u jegulje (Anguilla anguilla Linnaeus, 1758) i ugora (Conger conger Linnaeus, 1758)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:916505
Lukić, Ina. "Usporedba omega-3 i omega-6 masnih kiselina i sastav ukupnih lipida u jegulje (Anguilla anguilla Linnaeus, 1758) i ugora (Conger conger Linnaeus, 1758)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:916505
Lukić, I. (2016). 'Usporedba omega-3 i omega-6 masnih kiselina i sastav ukupnih lipida u jegulje (Anguilla anguilla Linnaeus, 1758) i ugora (Conger conger Linnaeus, 1758)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:916505
Lukić I. Usporedba omega-3 i omega-6 masnih kiselina i sastav ukupnih lipida u jegulje (Anguilla anguilla Linnaeus, 1758) i ugora (Conger conger Linnaeus, 1758) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2016 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:916505
I. Lukić, "Usporedba omega-3 i omega-6 masnih kiselina i sastav ukupnih lipida u jegulje (Anguilla anguilla Linnaeus, 1758) i ugora (Conger conger Linnaeus, 1758)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:916505