Toljanić, B. (2023). Učinak probiotičkog soja Lactobacillus sp. i njegovih egzopolisaharida na upalni proces u crijevu miša soja C57BL/6J (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:907408
Toljanić, Barbara. "Učinak probiotičkog soja Lactobacillus sp. i njegovih egzopolisaharida na upalni proces u crijevu miša soja C57BL/6J." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:907408
Toljanić, Barbara. "Učinak probiotičkog soja Lactobacillus sp. i njegovih egzopolisaharida na upalni proces u crijevu miša soja C57BL/6J." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:907408
Toljanić, B. (2023). 'Učinak probiotičkog soja Lactobacillus sp. i njegovih egzopolisaharida na upalni proces u crijevu miša soja C57BL/6J', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:907408
Toljanić B. Učinak probiotičkog soja Lactobacillus sp. i njegovih egzopolisaharida na upalni proces u crijevu miša soja C57BL/6J [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2023 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:907408
B. Toljanić, "Učinak probiotičkog soja Lactobacillus sp. i njegovih egzopolisaharida na upalni proces u crijevu miša soja C57BL/6J", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:907408