Sveučilište u Zagrebu Prirodoslovno-matematički fakultet Biološki odsjek
Citirajte ovaj rad
Matić, M. (2016). Metabolizam bjelančevina i otrovnost amonijaka, otpornost na amonijak u tijelu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:286694
Matić, Marin. "Metabolizam bjelančevina i otrovnost amonijaka, otpornost na amonijak u tijelu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:286694
Matić, Marin. "Metabolizam bjelančevina i otrovnost amonijaka, otpornost na amonijak u tijelu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:286694
Matić, M. (2016). 'Metabolizam bjelančevina i otrovnost amonijaka, otpornost na amonijak u tijelu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:286694
Matić M. Metabolizam bjelančevina i otrovnost amonijaka, otpornost na amonijak u tijelu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2016 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:286694
M. Matić, "Metabolizam bjelančevina i otrovnost amonijaka, otpornost na amonijak u tijelu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:286694