diplomski rad
Škrob kao indikator zametanja mikrogomolja krumpira (Solanum tuberosum L.)

Jasmina Šilić (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Biološki odsjek
Citirajte ovaj rad

Šilić, J. (2013). Škrob kao indikator zametanja mikrogomolja krumpira (Solanum tuberosum L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:241880

Šilić, Jasmina. "Škrob kao indikator zametanja mikrogomolja krumpira (Solanum tuberosum L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:241880

Šilić, Jasmina. "Škrob kao indikator zametanja mikrogomolja krumpira (Solanum tuberosum L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:241880

Šilić, J. (2013). 'Škrob kao indikator zametanja mikrogomolja krumpira (Solanum tuberosum L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 23.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:241880

Šilić J. Škrob kao indikator zametanja mikrogomolja krumpira (Solanum tuberosum L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2013 [pristupljeno 23.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:241880

J. Šilić, "Škrob kao indikator zametanja mikrogomolja krumpira (Solanum tuberosum L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:241880