Sveučilište u Zagrebu Prirodoslovno-matematički fakultet Biološki odsjek
Citirajte ovaj rad
Šilić, J. (2013). Škrob kao indikator zametanja mikrogomolja krumpira (Solanum tuberosum L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:241880
Šilić, Jasmina. "Škrob kao indikator zametanja mikrogomolja krumpira (Solanum tuberosum L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:241880
Šilić, Jasmina. "Škrob kao indikator zametanja mikrogomolja krumpira (Solanum tuberosum L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:241880
Šilić, J. (2013). 'Škrob kao indikator zametanja mikrogomolja krumpira (Solanum tuberosum L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:241880
Šilić J. Škrob kao indikator zametanja mikrogomolja krumpira (Solanum tuberosum L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2013 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:241880
J. Šilić, "Škrob kao indikator zametanja mikrogomolja krumpira (Solanum tuberosum L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:241880