prikaz prve stranice dokumenta Antioksidativni učinci kavene kiseline: mogućnost primjene u dijabetesu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Antioksidativni učinci kavene kiseline: mogućnost primjene u dijabetesu

Bonić, Dijana
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Biološki odsjek

Citirajte ovaj rad

Bonić, D. (2013). Antioksidativni učinci kavene kiseline: mogućnost primjene u dijabetesu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:718285

Bonić, Dijana. "Antioksidativni učinci kavene kiseline: mogućnost primjene u dijabetesu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:718285

Bonić, Dijana. "Antioksidativni učinci kavene kiseline: mogućnost primjene u dijabetesu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:718285

Bonić, D. (2013). 'Antioksidativni učinci kavene kiseline: mogućnost primjene u dijabetesu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 02.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:718285

Bonić D. Antioksidativni učinci kavene kiseline: mogućnost primjene u dijabetesu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2013 [pristupljeno 02.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:718285

D. Bonić, "Antioksidativni učinci kavene kiseline: mogućnost primjene u dijabetesu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:718285

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.