Sveučilište u Zagrebu Prirodoslovno-matematički fakultet Kemijski odsjek
Citirajte ovaj rad
Jagić, K. (2016). Primjena ekstrakcijskih metoda za jestiva ulja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:745770
Jagić, Karla. "Primjena ekstrakcijskih metoda za jestiva ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:745770
Jagić, Karla. "Primjena ekstrakcijskih metoda za jestiva ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:745770
Jagić, K. (2016). 'Primjena ekstrakcijskih metoda za jestiva ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 01.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:745770
Jagić K. Primjena ekstrakcijskih metoda za jestiva ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2016 [pristupljeno 01.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:745770
K. Jagić, "Primjena ekstrakcijskih metoda za jestiva ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:745770