Sveučilište u Zagrebu Prirodoslovno-matematički fakultet Kemijski odsjek
Citirajte ovaj rad
Beljan, N. (2020). Primjena metode atomske spektroskopije za elementnu analizu začina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:980705
Beljan, Nikolina. "Primjena metode atomske spektroskopije za elementnu analizu začina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:980705
Beljan, Nikolina. "Primjena metode atomske spektroskopije za elementnu analizu začina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:980705
Beljan, N. (2020). 'Primjena metode atomske spektroskopije za elementnu analizu začina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 18.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:980705
Beljan N. Primjena metode atomske spektroskopije za elementnu analizu začina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2020 [pristupljeno 18.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:980705
N. Beljan, "Primjena metode atomske spektroskopije za elementnu analizu začina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:980705