Sveučilište u Zagrebu Prirodoslovno-matematički fakultet Kemijski odsjek
Citirajte ovaj rad
Mamić, N. (2021). Poboljšanje topljivosti loratadina uslijed kompleksiranja s odabranim ciklodekstrinima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:015578
Mamić, Nina. "Poboljšanje topljivosti loratadina uslijed kompleksiranja s odabranim ciklodekstrinima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:015578
Mamić, Nina. "Poboljšanje topljivosti loratadina uslijed kompleksiranja s odabranim ciklodekstrinima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:015578
Mamić, N. (2021). 'Poboljšanje topljivosti loratadina uslijed kompleksiranja s odabranim ciklodekstrinima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 24.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:015578
Mamić N. Poboljšanje topljivosti loratadina uslijed kompleksiranja s odabranim ciklodekstrinima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2021 [pristupljeno 24.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:015578
N. Mamić, "Poboljšanje topljivosti loratadina uslijed kompleksiranja s odabranim ciklodekstrinima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:015578