Sveučilište u Zagrebu Prirodoslovno-matematički fakultet Kemijski odsjek
Citirajte ovaj rad
Kučas, F. (2021). Kinolini - svojstva i priprava Friedlӓnderovom reakcijom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:196935
Kučas, Filip. "Kinolini - svojstva i priprava Friedlӓnderovom reakcijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:196935
Kučas, Filip. "Kinolini - svojstva i priprava Friedlӓnderovom reakcijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:196935
Kučas, F. (2021). 'Kinolini - svojstva i priprava Friedlӓnderovom reakcijom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 13.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:196935
Kučas F. Kinolini - svojstva i priprava Friedlӓnderovom reakcijom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2021 [pristupljeno 13.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:196935
F. Kučas, "Kinolini - svojstva i priprava Friedlӓnderovom reakcijom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:196935