doctoral thesis
Optimization of the sample preparation for analysis of polyphenolic compounds in the grape skins by high performance liquid chromatography

Ivana Tomaz (2016)
University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Chemistry
Cite this document...

Tomaz, I. (2016). Optimiranje priprave uzoraka za analizu polifenolnih spojeva u kožici grožđa tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:945366

Tomaz, Ivana. "Optimiranje priprave uzoraka za analizu polifenolnih spojeva u kožici grožđa tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:945366

Tomaz, Ivana. "Optimiranje priprave uzoraka za analizu polifenolnih spojeva u kožici grožđa tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:945366

Tomaz, I. (2016). 'Optimiranje priprave uzoraka za analizu polifenolnih spojeva u kožici grožđa tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 22 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:945366

Tomaz I. Optimiranje priprave uzoraka za analizu polifenolnih spojeva u kožici grožđa tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2016 [cited 2019 July 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:945366

I. Tomaz, "Optimiranje priprave uzoraka za analizu polifenolnih spojeva u kožici grožđa tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:945366