prikaz prve stranice dokumenta Brojnost probiotskih bakterija u domaćim fermentiranim namirnicama
Rad dostupan nakon 2024-09-19
diplomski rad
Brojnost probiotskih bakterija u domaćim fermentiranim namirnicama

Grizelj, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Biološki odsjek

Citirajte ovaj rad

Grizelj, A. (2022). Brojnost probiotskih bakterija u domaćim fermentiranim namirnicama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:347231

Grizelj, Ana. "Brojnost probiotskih bakterija u domaćim fermentiranim namirnicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:347231

Grizelj, Ana. "Brojnost probiotskih bakterija u domaćim fermentiranim namirnicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:347231

Grizelj, A. (2022). 'Brojnost probiotskih bakterija u domaćim fermentiranim namirnicama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:347231

Grizelj A. Brojnost probiotskih bakterija u domaćim fermentiranim namirnicama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2022 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:347231

A. Grizelj, "Brojnost probiotskih bakterija u domaćim fermentiranim namirnicama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:347231

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.