diplomski rad
Određivanje glutena u prehrambenim proizvodima imunoenzimskom (ELISA) metodom

Oršulić, Katarina
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Kemijski odsjek

Citirajte ovaj rad

Oršulić, K. (2020). Određivanje glutena u prehrambenim proizvodima imunoenzimskom (ELISA) metodom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:230813

Oršulić, Katarina. "Određivanje glutena u prehrambenim proizvodima imunoenzimskom (ELISA) metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:230813

Oršulić, Katarina. "Određivanje glutena u prehrambenim proizvodima imunoenzimskom (ELISA) metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:230813

Oršulić, K. (2020). 'Određivanje glutena u prehrambenim proizvodima imunoenzimskom (ELISA) metodom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 29.11.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:230813

Oršulić K. Određivanje glutena u prehrambenim proizvodima imunoenzimskom (ELISA) metodom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2020 [pristupljeno 29.11.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:230813

K. Oršulić, "Određivanje glutena u prehrambenim proizvodima imunoenzimskom (ELISA) metodom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:230813

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.